Restricţii trafic Ungaria. 1 noiembrie, 'Ziua Tuturor Sfinţilor'

'Ziua Tuturor Sfinţilor' aduce restricţii de trafic pentru automarfare, joi, pe teritoriul Ungariei.

Circulaţia automarfarelor pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată de miercuri noaptea până joi noaptea din cauza faptului că ziua de 1 noiembrie, 'Ziua Tuturor Sfinţilor', este considerată sărbătoare naţională în ţara vecină, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITP) Oradea.

'Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că, începând de miercuri, 31.10.2018, ora 23,00 (ora României) până joi 01.11.2018, ora 23,00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că în data de 01.11.2018 este 'Ziua Tuturor Sfinţilor', declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Pentru aceeaşi categorie de autovehicule, pe teritoriul Ungariei se menţin şi restricţiile de trafic pentru sfârşitul de săptămână, începând de sâmbătă, 03.11.2018 ora 23,00 (ora României) până duminică 04.11.2018, ora 23,00 (ora României)', precizează sursa citată. În această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice. Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

ITPF Oradea precizează că a luat toate măsurile ca la ridicarea interdicţiei traficul să se desfăşoare în condiţii normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel