Restricții circulație București, sâmbătă, duminică

Restricții de circulație
Restricții de circulație

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă și duminică în centrul Capitalei.

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă, între orele 14,00 - 22,00, pe banda I de circulaţie de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona şi Str. Jules Michelet, pentru buna desfăşurare a Festivalului Internaţional de Teatru pe trotuar, în zona Teatrului Nottara, informează Brigada Rutieră. 

De asemenea, în ziua de duminică, între orele 16,30 - 18,00, se va restricţiona traficul rutier pe Str. Cristian Popişteanu, când va avea loc evenimentul cultural artistic 'Excelsior Teen - Fest'. 

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. 

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel