Restaurantul care a primit 10 000 de rezervări telefonice într-o singură zi

Bogdan Bolojan / 21 Martie 2018 / 10:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Promovarea restaurantelor în mass media face minuni. Un restaurant din SUA a primit nu mai puțin de 10 000 de rezervări telefonice, într-o singură zi după ce în media a apărut un material despre mâncarea gătită de bucătarul șef. 

Un restaurant situat în Maine a ajuns atât de popular, încât rezervările vor fi acceptate doar după completarea unei scrisori de intenție. 

The Lost Kitchen, un restaurant cu 40 de locuri din Freedom, Maine, a primit 10.000 de apeluri telefonice într-o singură zi, după o atenție semnificativă din partea mass-media cu privire la ceea ce a creat fondatorul și bucătarul Erin French.

Condiții extreme pentru o rezervare 

Oricine dorește o rezervare la Lost Kitchen în 2018 trebuie să trimită o scrisoae de intenție prin poștă. Potențialii clienți pot trimite scrisoarea între 1 aprilie și 10 aprilie. În scrisoare trebuie precizat numele complet, adresa poștală, adresa de e-mail și numărul de telefon. Scrisorile nu trebuie să fie trimise înainte de 31 martie și vor fi descalificate dacă vor fi primite după data de 10 aprilie.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24