Restaurantul care a primit 10 000 de rezervări telefonice într-o singură zi

Promovarea restaurantelor în mass media face minuni. Un restaurant din SUA a primit nu mai puțin de 10 000 de rezervări telefonice, într-o singură zi după ce în media a apărut un material despre mâncarea gătită de bucătarul șef. 

Un restaurant situat în Maine a ajuns atât de popular, încât rezervările vor fi acceptate doar după completarea unei scrisori de intenție. 

The Lost Kitchen, un restaurant cu 40 de locuri din Freedom, Maine, a primit 10.000 de apeluri telefonice într-o singură zi, după o atenție semnificativă din partea mass-media cu privire la ceea ce a creat fondatorul și bucătarul Erin French.

Condiții extreme pentru o rezervare 

Oricine dorește o rezervare la Lost Kitchen în 2018 trebuie să trimită o scrisoae de intenție prin poștă. Potențialii clienți pot trimite scrisoarea între 1 aprilie și 10 aprilie. În scrisoare trebuie precizat numele complet, adresa poștală, adresa de e-mail și numărul de telefon. Scrisorile nu trebuie să fie trimise înainte de 31 martie și vor fi descalificate dacă vor fi primite după data de 10 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel