Restaurantul care a primit 10 000 de rezervări telefonice într-o singură zi

Bogdan Bolojan / 21 Martie 2018 / 08:02 Salveaza PDF Comentarii

Promovarea restaurantelor în mass media face minuni. Un restaurant din SUA a primit nu mai puțin de 10 000 de rezervări telefonice, într-o singură zi după ce în media a apărut un material despre mâncarea gătită de bucătarul șef. 

Un restaurant situat în Maine a ajuns atât de popular, încât rezervările vor fi acceptate doar după completarea unei scrisori de intenție. 

The Lost Kitchen, un restaurant cu 40 de locuri din Freedom, Maine, a primit 10.000 de apeluri telefonice într-o singură zi, după o atenție semnificativă din partea mass-media cu privire la ceea ce a creat fondatorul și bucătarul Erin French.

Condiții extreme pentru o rezervare 

Oricine dorește o rezervare la Lost Kitchen în 2018 trebuie să trimită o scrisoae de intenție prin poștă. Potențialii clienți pot trimite scrisoarea între 1 aprilie și 10 aprilie. În scrisoare trebuie precizat numele complet, adresa poștală, adresa de e-mail și numărul de telefon. Scrisorile nu trebuie să fie trimise înainte de 31 martie și vor fi descalificate dacă vor fi primite după data de 10 aprilie.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14