Replica lui Pandele după amenințările făcute de Băsescu

Duminică seară, la Realitatea TV, Traian Băsescu a făcut câteva declarații extrem de dure la adresa soțului Gabrielei Firea.

"Mai auzeam o prostie de la doamna cunoscătoare, căsătorită cu primarul de la Voluntari. Mai bine să se uite pe moșia soțului ei unde este primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă. Înțeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Băsescu referindu-se la soțul Gabrielei Vrânceanu Firea.

Florentin Pandele a răspuns atacului dur lansat de președintele țării.

"Am ascultat și eu, am urmărit interviul domnului comandant Băsescu... Ce aș putea să îi spun decât că în cei 13 ani cât am stat pe mare am trecut și prin furtuni, am trecut și prin incendii care au fost la bordul navei. Vicisitudinele mărilor și a oceanelor m-au învățat sau mai făcut mai dur și mai abraziv decât eram înainte de a pleca pe mare. Dacă instanțele vor hotărî în România ca să merg la pușcărie... asta e, ce să facem, dar cred că ar trebui ca în anul 2014 și de fapt cred că democrația trebuie făcută altfel. Probabil domnul comandant Băsescu era supărat și este supărat de ce se întâmplă în ultimul timp ținând cont de anumite comisii, comentarii care s-au făcut.

Eu știu că marinarii își iubesc nici mai mult și nici mai puțin ca alți părinți copiii, dar datorită faptului că ei fiind plecați pe mare copiii cresc fără grija părintelui sau nu îi are sub priviri... pentru că și copiii mei, cei doi băieți au crescut până la vârsta de 13 ani eu fiind plecat pe mare. Îi înțeleg nemulțumirea domnului comandant Băsescu pentru faptul că în momentul de față unul din copiii dumnealui este subiectul unei anchete a unei comisii parlamentare. Dar cred că nu este vina mea și nu cred că nici a familiei mele că se întâmplă lucrul acesta. În rest... să fim sănătoși... Este Săptămâna Mare a Paștelui, să dea bunul Dumnezeu să avem înțelepciune și bucuroși le-om duce pe toate", a declarat Florentin Pandele pentru Știripesurse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel