Președintele Băsescu o amenință pe Gabriela Firea

Traian Băsescu nu a scăpat ocazia de a vorbi și despre dosarul Nana și  acuzele aduse de Comisia parlamentară, făcând referire la afirmațiile senatorului Vrânceanu Firea. 

Traian Băsescu a comentat, la Realitatea Tv, declarația potrivit căreia contractul de vânzare-cumpărare a terenului de la Nana este nul.

"E o prostie! Nu te poți lua după o doamnă care a avut drept instruire 10 ani de citit pe prompter. Trebuie să mai știi și puțin drept. Acolo a fost o cumpărare cinstită cu credit luat, de la o firmă care a anunțat că vrea să vândă terenul, la un preț care era prețul pieții. Nu este un teren primit de la primărie. Dacă sunt suspiciuni, ați văzut Corpul de Control a trimis o sesizare la Parchet.

Vă asigur că și eu și fiica mea stâm la dispoziția Parchetului pentru orice investigație. Eu susțin că este o achiziție absolut corectă pentru că nu a avut niciun intermediar la mijloc. Nimic care să țină de primărie, nimic care să țină de Prefectură. Pur și simplu a fost vânzare-cumpărare între două persoane private, fiica mea și italianul".

Mai auzeam o prostie de la doamna cunoscătoare, căsătorită cu primarul de la Voluntari.  

Mai bine să se uite pe moșia soțului ei unde este primar, că s-ar putea  să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă. Înțeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Băsescu referindu-se la edilul din Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Vrânceanu Firea.

"Doamna a spus că firma italiană era în inactivitate. Câtă minte să ai când contractul de vânzare-cumpărare este la Comisie și hârtiile de la cadastru. Câtă minte să ai? Pământul ăla s-a vândut pe chitanță? Plus că la vânzările de terenuri agricole nu se aplică TVA, conform Codului fiscal. Da, asta e, dacă te bagi unde nu ști", a mai continuat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel