RENAR, în CNMR. Noul vicepreședinte al organizației

RENAR, organizație cu peste 400.000 de beneficiari, companii private, s-a alăturat CNMR. Totodată, Fănel Iacobescu este noul vicepreședinte CNMR.

”Asociaţia de Acreditare din România – RENAR/Organismul Naţional de Acreditare, reprezintă organizaţia cu cea mai puternică structură de asigurare a calităţtii vieţii în România, prin acreditarea a peste 400.000 de companii private, ce funcţionează în coordonarea Ministerului Economiei, desfăşurând activităţi în cele mai sensibile domenii pentru cetăţean precum sanatate, protecţia mediului, managementul calităţii, standarde ISO, etc”, se precizează pe site-un CNMR.

”Prin reprezentativitatea sa, RENAR este una dintre cele mai puternice şi importante stucturi din Romania, independenţa acesteia fiind garantul unor produse şi servicii de calitate pentru comunitate. Sutele de mii de companii private acreditate cu sigla RENAR sunt dovada rolului important jucat de aceasta în cadrul societăţii româneşti.

RENAR-ul, se supune la rândul său, evaluării comisiei European Accreditation, în calitatea sa de structură europeană a acreditării. Este, de asemenea, acceptat ca membru al acordului EA - MLA pentru domenii ca cele de Certificare sisteme de management, Certificare produs, Emisii de gaze cu efect de seră, semnatar al ILAC-MRA pentru Încercări, Etalonări şi al IAF-MLA pentru Certificare sisteme de management (mediu şi calitate) şi Certificare produs.

Dl. Prof. univ. dr. ing. Dr. h. c. Fănel Iacobescu, Preşedintele Asociaţiei de Acreditare din România, personalitate recunoscută şi respectată la nivel european şi internaţional, este de astăzi şi vicepreşedinte CNMR. Transformarea RENAR într-una dintre cele mai respectate organisme de acest tip din întreaga lume, este o dovada clară a respectării şi aplicării celor mai bune practici în domeniul acreditării.

„RENAR, reprezintă una dintre cele mai importante organizaţii sau instituţii din România. Sănătatea şi calitatea vieţii fiecăruia dintre noi depinde de aplicarea unor reglementări internaţionale de către un organism independent cum este RENAR. Este o onoare pentru CNMR, ca o structură cu o reţea atât de mare de membri şi beneficiari privaţi, cu atribuţii complexe şi recunoaştere internaţională a aderat la CNMR.

Vom face tot posibilul pentru ca sănătatea şi calitatea vieţii românilor să fie în siguranţă, prin menţinerea standardelor internaţionale în materie de acreditări şi vom condamna dur orice fel de încercare de punere în pericol a siguranţei cetăţenilor prin inventarea de structuri artificiale nerecunoscue internaţional! Totodată, în calitate de Preşedinte al CNMR, voi susţine total Preşedintele RENAR în eforturile sale de îmbunătăţire a activităţii organizaţiei şi implicit a serviciilor furnizate de către aceasta, populaţiei”, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel