Regina Elisabeta a vizitat o expoziție de flori folosind un buggy

Sursă foto: Instagram (@deckersbertrand)
Sursă foto: Instagram (@deckersbertrand)

Regina Elisabeta a participat la o expoziție florală, folosindu-se de un buggy pentru a se deplasa între standuri.

Regina a vizitat expoziția de flori Chelsea din Londra, folosind un cărucior pentru prima dată la eveniment, în timp ce a vizitat grădinile și exponatele. Monarhul în vârstă de 96 de ani, care are probleme de mobilitate, a fost condus în preajma expoziției anuale de flori.

„Au fost făcute ajustări pentru confortul Reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

După ce a anulat o serie de evenimente la începutul acestui an, Regina a ieșit mai mult în ultimele săptămâni. Ea a participat la Royal Windsor Horse Show și a făcut o vizită surpriză săptămâna trecută pentru a deschide oficial noua linie de metrou Elizabeth Line.

Buggy-ul Reginei, produs în Danemarca

Luni după-amiază, Regina a sosit la expoziția Societății Regale de Horticultura, cu o zi înainte de deschiderea acesteia pentru cei aproximativ 140.000 de vizitatori publici. Vizita a fost prima ieșire oficială pentru buggy-ul Reginei, un automobil în miniatură care avea sigla Garia, o firmă daneză care produce mașini de golf electrice de lux.

Monarhul a fost văzut ultima dată folosind un astfel de mijloc de deplasare în 2013, la un eveniment din grădinile Palatului Buckingham, și înainte de asta în timpul unei vizite în Australia în 2011. Regina a mai participat la Chelsea Flower Show de peste 50 de ori înainte. În prezent sunt expuse 39 de grădini și 80 de exponate. Anul acesta este inclus și un omagiu floral dedicat jubileului de platină adus domniei Reginei de de 70 de ani.

Spectacolul a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19 în 2020 și reprogramat în septembrie 2021, dar acum a revenit în sezonul obișnuit de primăvară pentru prima dată din 2019.

Regina Elisabeta, în baston. ”Ei bine, după cum vezi, nu mă pot mișca”

Regina Elisabeta a Marii Britanii a spus în glumă unor secretari regali că nu se poate mișca prea bine, când și-a desfășurat primul angajament în persoană din februarie, când Prințul Charles, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scria Reuters la acel moment. 

La jumătatea lunii februarie, regina a fost fotografiată ținând audiențe virtuale cu noii ambasadori din Estonia și Spania, iar apoi palatul a spus că i-a primit atât pe secretarii serviciilor de apărare care ieșeau din serviciu, cât și pe cei veniți la Castelul Windsor.

”Sunt aici”, a spus regina, sprijinindu-se într-un baston, pe un ton jovial. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel