Regina Elisabeta, în baston. ”Ei bine, după cum vezi, nu mă pot mișca”

Regina Elisabeta a susținut o serie de întâlniri, în una din ele recunoscând că îi este greu să se deplaseze. 

Regina Elisabeta a Marii Britanii a spus miercuri în glumă unor secretari regali că nu se poate mișca prea bine, după ce și-a desfășurat primul angajament în persoană de când fiul ei, Prințul Charles, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scrie Reuters

Charles, în vârstă de 73 de ani, moștenitorul tronului britanic, s-a retras săptămâna trecută dintr-un eveniment după ce a contractat coronavirus pentru a doua oară. 

Primul angajament în persoană

Marți, regina a fost fotografiată ținând audiențe virtuale cu noii ambasadori din Estonia și Spania prin videoconferință, iar miercuri palatul a spus că i-a primit atât pe secretarii serviciilor de apărare care ieșeau, cât și pe cei veniți la Castelul Windsor.

”Sunt aici”, a spus regina, sprijinindu-se într-un baston, pe un ton jovial. 

Întrebată cum este, regina a răspuns: ”Ei bine, după cum vezi, nu mă pot mișca”. Ea a făcut un semn către picioarele ei înainte de a se apleca ușor înainte și a saluta secretarii cu o strângere de mână.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze.

O sursă din palat a spus că regina se simțea ușor înțepenită și nu s-a rănit ori s-a simțit rău.

Sănătatea reginei, cel mai bătrân și cel mai longeviv monarh din lume, a fost în centrul atenției de când aceasta a petrecut o noapte în spital în octombrie anul trecut pentru o boală nespecificată, iar apoi a fost sfătuită de medicii ei să se odihnească.

Prințul Andrew vrea să se alăture ONG-urilor care luptă împotriva traficului de persoane

Organizațiile caritabile care lucrează cu supraviețuitorii abuzului spun că au ”îngrijorări semnificative” cu privire la oferta Ducelui de York de a sprijini victimele traficului, scrie BBC. Prințul Andrew și-a luat angajamentul după soluționarea cazului din tribunalele americane, unde este probat pentru agresiune sexuală civilă intentat de Virginia Giuffre și a fost de acord să-i plătească o sumă care nu a fost dată publicității .

Acesta nu și-a recunoscut fapta și a negat întotdeauna acuzațiile. Deputatul laburist Jess Phillips și-a exprimat îndoiala în privința prințului Andrew, că ar putea juca un rol constructiv în combaterea traficului de persoane destinate prostituției.

Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel