Regimul lui Kim Jong-Un: copiii mor de foame, femeile sunt agresate sexual

nk foamete
nk foamete

Regimul de la Phenian e atât de concentrat pe înarmarea nucleară, încât uită de poporul său. Copiii mor de foame, femeile sunt agresate sexual, prizonierii sunt împușcați pentru cea mai măruntă greșeală. 

Prizonierii sunt "mânați" să săpe în solul înghețat, pentru a planta noi culturi, în timp ce militarii așteaptă o mișcare greșită a deținuților pentru a apăsa pe trăgaci.

Populația e lăsată să moară de foame, în timp ce soldații încarca orezul în camioane, orez suficient pentru a hrăni familiile pe o perioadă de câteva săptămâni. Dictatorul Kim Jong-Un ignoră situația poporului său, asigurându-se că armata este bine aprovizionată cu alimente, trimise pe front pentru pregătirea războiului cu Coreea de Sud.

Canibalism nord-coreean

Oamenii sunt atât de săraci încât se văd forțați să mănânce scoarță de copac sau cadavre pentru a supraviețui, potrivit Daily Mirror.

"Există oameni în Coreea de Nord care sunt atât de înfometați încât au apelat la canibalism", susține pastorul Kim Seung-Eun, un cleric care a ajutat mai mult de 1.000 de nord-coreeni să fugă.

"Un bărbat a fost împușcat mortal, fiind executat pentru că a mâncat jumătate dintr-un om și a vândut cealaltă jumătate. Oamenii trăiesc ca animalele din această țară", a adăugat pastorul.

Femeile din Coreea de Nord, exploatate sexual la graniță

Pastorul a declarat că este important ca lumea să afle situația reală din Coreea de Nord, "cât de rău este într-adevăr acolo".

Femeile din Coreea de Nord care au plecat la muncă în China sunt exploatate sexual de către polițiștii atunci când se întorc în țara natală.

Kim Seung-Eun a menționat că doar capitala Coreii de Nord arată atractiv, restul țării fiind rurală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel