REFERENDUM pentru demiterea lui Nicușor Dan

Sursă foto: Facebook Nicușor Dan
Sursă foto: Facebook Nicușor Dan

Se strâng semnături pentru un referendum de demitere a primarului general al Capitalei.

Potrivit Antena 3, Partidul Puterii Umaniste - Social Libera strânge semnături în Capitală pentru a demara un referendum de demitere a primarului general, Nicușor Dan. Într-o intervenție telefonică la același post TV, Steluța Cătăniciu, deputat al formațiunii, a vorbit despre strângerea de semnături:

PPU-SL demarează procedura pentru inițierea unui referendum, deoarece primarul general sau orice alt primar al unei unități administrativ teritoriale poate fi suspendat prin referendum. Membrii executivi ai PPU-SL au aprobat astăzi demararea unei astfel de proceduri pentru suspendarea domnului Nicușor Dan și presupune strângerea unui număr de semnături într-un procent de 25% din electoratul care este pe liste. După adunarea acestui număr, se face o sesizare la prefect care printr-o cerere motivată se adresează Guvernului care are obligația să organizeze acest referendum.

Vorbim de niște sute de mii de semnături și vorbim de sănătatea românilor. E o mare diferență între a fi reprezentantul interlopilor și a fi primarul bucureștenilor. Se vede cu ochiul liber acest lucru pentru că Bucureștiul este sub asediul căpușelor și al șobolanilor, iar lipsa de reacție a primarului general reprezintă un atentat la un drept fundamental al românilor, dreptul la sănătate.

Vrem să strângem cât mai repede, depinde de bucureșteni, dacă ei s-au săturat de lipsa de reacție a primarului, deoarece au trecut 8 luni de când Capitala are o nouă administrație și e evident că nu s-a făcut absolut nimic. Din păcate, primarul general are o agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor. Va exista și o pagină de internet și vom merge și pe străzi pentru declanșarea unui astfel de referendum“, a precizat deputata Steluța Cătăniciu.

Nicuşor Dan a spus când vor fi astupate gropile

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că PMB va acționa pentru astuparea gropilor din asfalt: „Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”.

„Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat și vremea ne permite, o să vedeți că începem să acționăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”, anunță Nicușor Dan.

El spune că bugetul Administrației Străzilor, „care înseamnă gropi, marcaje și semafoare”, este de 20 de milioane de lei pe 2021 (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI  -  Bucureştiul, invadat de căpuşe şi gunoaie. Vâlcu: "L-aţi ales pe unul care se ştergea de muci cu reverul hainei Fiecare e pe cont propriu în jungla urbană"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel