Referendum familie. Gabriel Oprea: Propunem guvernarea orientată către..

Denisa Zamfir / 29 sep 2018 / 20:52 Salveaza PDF Comentarii
Gabriel Firea
Descriere foto: Gabriel Firea

Preşedintele fondator al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, susţine conceptul de "familie biblică" şi recomandă românilor să susţină, la referendumul din 6 şi 7 octombrie, familia tradiţională.

El a declarat, sâmbătă, la finalul Comitetului Executiv Naţional al UNPR, care s-a desfăşurat la Iaşi, că formaţiunea politică pe care o reprezintă propune o guvernare orientată spre familie.

"UNPR crede în conceptul de familia biblică, familia construită pe convieţuirea dintre un bărbat şi o femeie şi care are ca temelie a vieţii căsătoria dintre aceştia. Noi sprijinim familia tradiţională şi lucrăm, cu specialiştii din partid, la crearea unor programe care să sprijine familiile şi să conducă la creşterea natalităţii. De altfel, una din cele cinci teme care alcătuiesc Programul Naţional al UNPR, intitulat "Siguranţă şi Prosperitate pentru România", este renaşterea naţională. Renaşterea naţională este strâns legată de valorile familiei. Familia trebuie să fie în centrul tuturor preocupărilor clasei politice. Ceea ce propunem noi este guvernarea orientată spre familie, astfel încât aceasta să fie principalul beneficiar al politicilor guvernamentale, în toate domeniile administrate public", a afirmat Oprea.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25