Referendum. Ciolacu (PSD) e cu familia tradițională: Hai și tu!

Marcel Ciolacu, deputat PSD, vicepremier în Guvernul Tudose, a spus ce va face în privința referendumului pentru familie.

”Referendumul este parte componentă a oricărei democrații și reprezintă cea mai directă formă prin care cetățenii își pot exprima opinia cu privire la anumite subiecte de interes pentru societate. De aceea, este normal ca statul să fie receptiv atunci când 3 milioane de români se organizează într-un demers cetățenesc legitim și solicită anumite clarificări constituționale cu privire la definirea familiei, în sensul că aceasta se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Despre asta este referendumul din 6-7 octombrie și este important să mergem cât mai mulți și să ne exprimăm poziția cu privire la acest subiect. Și vreau să fiu foarte clar când spun că sub nicio formă acest referendum nu este îndreptat împotriva cuiva. Ca om de stânga, voi susține întotdeauna drepturile tuturor minorităților și categoriilor sociale, dar nu voi fi de acord cu manipulările prin care se încearcă inducerea anumitor frici în societate sau cu folosirea copiilor în această dezbatere.

Eu voi merge la referendum și voi vota "Da". Hai și tu!”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel