Redeschidere terase. Radu Oprea, APEL către români: Haideţi să facem acest lucru!

Radu Oprea
Radu Oprea

Senatorul PSD Radu Oprea vorbeşte despre măsura redeschiderii teraselor. 

"S-au redeschis terasele!

Ar trebui să fie o veste bună, dar constrângerile impuse celor care doresc să meargă la terasă fac ca relaxarea să se transforme într-o eliberare condiționată. Totul se trece in registre, ore clare când vii și pleci, cu cine te întâlnești ....atunci când se va consemna și ce vorbești guvernanții vor avea controlul total. Evident că cei care au scris normele nu înțeleg afacerile HoReCa. În loc să îi ajute prin reluarea activității, mai rău îi încurcă punându-le piedici birocratice inutile care fac afacerile nerentabile și pun în pericol locurile de muncă.

Invitația mea este să îi ajutăm noi pe cei care lucrează în această industrie greu încercată și să ieșim cu încredere la terase. Haideți să mergem vara asta în concediu în România! Așa vom susține locurile de muncă de aici.

P.S. Îmi este foarte greu să cred că vor fi respectate regulile la terase după exemplul dat de Ludovic Orban. Atunci când Premierul disprețuiește legea cum poți cere ca cetățenii să o respecte?", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel