Rectorul ASE, Pavel Năstase, despre prodecanul care ar fi primit bani de la studenți pentru promovarea examenului

Rectorul ASE, Pavel Năstase, a vorbit vineri despre cazul prodecanului suspectat că ar fi solicitat și primit bani de la studenți pentru a le facilita promovarea unor examene de an, inclusiv a examenului de licență. El a transmis că, în funcție de rezultatele anchetei, rezultatele examenelor de finalizare a studiilor ar putea fi anulate.

Rectorul Academiei de Studii Economice a transmis, într-o conferință de presă, că singurii responsabili pentru rezultatele examenelor sunt profesorii care fac parte din comisia de evaluare.

"Responsabili pentru notele respective sunt profesorii care fac parte din aceste comisii. Nu sunt responsabile nici conducerea facultăților, nici conducerea universității. Cred că dumneavoastră trebuie să faceți această separație între acest eveniment, care vizează un caz aparte și care este o suspiciune deocamdată, și examenul de admitere la programele de studii universitare de aici, care este o altă activitate. Am încredere în cadrele didactice din universitatea noastră că nu au făcut lucruri care să afecteze imaginea universității noastre. Să așteptăm rezultatele acestor percheziții, să așteptăm rezultatele finale", a declarat Pavel Năstase, citat de Agerpres.

El a adăugat că, în funcție de ceea ce se va descoperi în justiție, s-ar putea chiar anula rezultatele examenelor de finalizare a studiilor.

"Vom lua măsurile care se impun la momentul respectiv. Acesta va fi un punct de plecare. Administrativ, intern, noi nu dorim ca diplomele eliberate de universitatea noastră să nu aibă în spate pregătirea corespunzătoare", a precizat Pavel Năstase.

Citește și: Percheziţii la ASE şi la domiciliul prodecanului Iuliu Şerbănescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel