RECORDUL de viteză de 1 mai, în localitate

A fost stabilit și recordul de viteză în vacanța de 1 mai, în localitate. 

Un șofer a fost surprins în județul Galați conducând cu 138 de kilometri la oră, în localitate. Individul circula atât de tare încât nici nu a observat poliția care încerca să îl oprească. Oamenii legii l-au urmărit minute bune, până când trafic s-a mai redus și astfel au reușit să-l tragă pe dreapta. 

Șoferul a rămas pieton fără 90 de zile, după ce Poliția Rutieră din Galați i-au ridicat permisul. El are acum de plătit și o amendă de 2900 lei.

Multe exemple 

Viteza cu care a fost surprins gălățeanul este una mică având în vedere recordurile stabilite pe autostrăzile din România. Radare de pe autostrăzi suprind frecvent șoferi care depășesc 200 de kilometri pe oră, însă recordul absolut este deținut de un tânăr care s-a filmat pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea cu nu mai puțin de 320 de kilometri pe oră. 

Individul de 20 de ani din Pitești le-ar fi spus prietenilor de pe site-ul de socializare că nu se teme de faptul că poliția se va autosesiza și asta pentru că nu a fost detectat de niciun aparat omologat, conform România Tv. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel