Recompensă pentru femeile ai căror bărbați iubesc fotbalul

Într-o vară plină de evenimente fotbalistice, când bărbații blochează minute în șir televizoarele pe canalele sportive, Doncafé consideră că femeile sunt adevăratele suporterițe și merită un moment doar pentru ele, savurând o ceașcă de cafea Doncafé Brazil, ediţie specială inspirată din spiritul Braziliei.

Pentru lunile de fotbal din vara aceasta, Doncafé aduce pe piaţă ediţia specială Doncafé Brazil, inspirată din țara cafelei, cu o aromă puternică si gust savuros.

Oferta de la Doncafé este dedicată, în special femeilor, adevărate suporteriţe, ale bărbaţilor speciali din viaţa lor. Pentru ei, televizoarele rămân blocate zeci de minute în șir pe canalele sportive. Pentru ei, tricourile de suporter sunt spălate ori de câte ori e nevoie. Pentru ei, femeile dăruiesc zâmbete necondiționate când echipa favorită câștigă. Pentru toate aceste momente dăruite, femeile au nevoie de un moment doar pentru ele, în care savurează o ceaşcă de cafea Doncafé Brazil care să le ofere energii proaspete şi să le inspire o atitudine pozitivă zi de zi.

Citește și Doncafe, prima cafea din România cu premii în bani pe loc

Doncafé Brazil transmite fidel atmosfera Braziliei – modernă şi energică – de la rețeta care include cafea din cele mai bune plantații ale Braziliei, până la ambalajul care ilustrează dansatori de samba, jocuri de lumini, artificii și alte elemente iconice specifice acestei țări.

Unde se găsește Doncafé Brazil

Începând cu luna mai, Doncafé Brazil poate fi achiziționată în toate magazinele din țară, însă multe alte surprize în jurul noii ediții vor fi disponibile pe pagina de Facebook Doncafé. 

Despre producătorul Doncafe

Strauss Strauss, producătorul Doncafe și singurul jucător internațional care deține o fabrică de cafea în România, este cel mai important producător local de cafea, fiind prezent de 17 ani pe piaţa locală. Sub umbrela Doncafé, compania şi-a construit un portofoliu larg de produse, pentru a satisface toate preferinţele şi nevoile consumatorilor. Gama de produse Doncafé include produse din toate categoriile de cafea: cafea prăjită şi măcinată, cafea instant, cafea boabe şi specialități de cafea (mixuri). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel