Doncafe, prima cafea din România cu premii în bani pe loc

 Doncafé dă startul promoției „Doncafé îți dăruiește zeci de mii de premii în bani". Răsplata de la Doncafé vine cu zeci de mii de premii în bani direct în pachet sau cu marele premiu de 50.000 lei prin tragere la sorți la finalul promoției.

Este pentru prima oară în istoria promoțiilor românești când o marcă de cafea își surprinde consumatoarele cu premii în bani direct în pachet. Mecanismul promoţiei Doncafé este extrem de simplu: - pe loc, în pachetele cu eticheta promoțională, bancnote de 10 lei, 50 lei sau 100 lei. - prin tragere la sorţi, la sfârşitul promoţiei, 50.000 lei.

Pentru a se înscrie, consumatorul trebuie să descopere și să înscrie codul unic promoţional inscripţionat pe spatele pachetului pentru produsele de cafea prajită și măcinată – sau la baza cutiei, pentru produsele de cafea instant. Codurile unice se înscriu pe site-ul www.doncafe.ro prin completarea formularului de înscriere, prin sms la numărul 1740, sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Doncafe în tab-ul dedicat promoției.

Ideea din spatele promoției pornește de la un adevăr actual: sunt miliarde de lucruri pe care o femeie le face pentru ceilalţi, miliarde de momente pe care o femeie le dăruiește altora. Doncafe vine în întâmpinarea femeilor care au nevoie de un moment numai al lor, un moment în care ele se opresc şi se încarcă cu energie. Acesta este momentul în care ele savurează o ceaşcă de Doncafé.

Participă la promoţie produsele de cafea prăjită și măcinată Doncafé Selected 300g/600g, Doncafé Elita 250g/ 500g și produsele de cafea instant Doncafé Selected 100g, Doncafé Elita 50g/ 100g/ 200g/ 120g/ 240g. Produsele sunt semnalizate la raft prin etichetă promoțională. Campania se desfășoară la nivel național, în perioada 15 martie 2014 - 31 mai 2014. Mai multe detalii despre promoţie, precum şi regulamentul acesteia, se găsesc pe www.doncafe.ro sau la infoline 021 207 00 04. Promoţia este doar una dintre surprizele pe care Doncafé le pregăteşte iubitorilor de cafea. Multe alte oferte speciale şi evenimente surpriză pot fi descoperite devenind fan al paginii Doncafé pe Facebook, la www.facebook.com/Doncafe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel