Realitatea TV încearcă racolarea vedetelor de la RTV

zarescu-main
zarescu-main

Potrivit unor informaţii din media, Realitatea TV a contactat  în ultimele zile  mai multe vedete care au ales RTV pentru a le face oferte salariale menite să le convingă să se întoarcă în barca lui Elan Schwartzenberg.

Astfel, Sorin Ovidiu Vîntu a contactat personal în ultimele zile o parte dintre vedetele care au ales RTV, cu o contraofertă greu de refuzat. „Salarii duble. Ceea ce, în unele cazuri înseamnă sume lunare ce depăşesc 10.000 de euro", au explicat surse din Realitatea Media şi reluate de adevarul.ro.

Printre vedetele ofertate de SOV s-ar număra şi Cris­tian Zărescu (34 de ani), Laura Chiriac (32 de ani), Cristina Şincai (36 de ani) şi Andreea Creţulescu (36 de ani). Contactaţi de „Adevărul", majoritatea jurnaliştilor au ales să nu comenteze informaţiile. Singura care a negat vehement că ar fi fost contactată vreodată de Vîntu a fost Laura Chiriac.

În timp ce Cristina Şincai, Andreea Creţulescu sau Laura Chiriac ar fi primit câte un telefon de curtoazie de la Vîntu, Cristian Zărescu a fost abordat direct de acesta din urmă, vineri, 28 octombrie, în faţa Judecătoriei Sectorului 1, unde Vîntu se prezentaae la unul dintre termenele în cere este judecat. Zărescu, care se afla acolo în calitate de corespondent al RTV, a fost invitat de SOV, în maşina sa, la o scurtă discuţie, unde Vîntu i-ar fi propus lui Cristian Zărescu să revină la Realitatea şi că în discuţie ar fi evocat şi numele lui Sergiu Toader, considerat „catalizatorul" echipei lui Elan. Zărescu a refuzat însă oferta, scrie Adevărul.

Citește și:

Sebastian Ghiţă: RTV şi-ar putea schimba numele în România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel