Reacţie halucinantă a unui taximetrist: "O sa ,,umflăm" cursele clienţilor"

Taximetriştii sunt nemulţumiţi de preţul exagerat al poliţelor RCA. Prezent la o reuniune a transportatorilor din Constanţa, un taximetrist a răbufnit: ,,Nu ne ajung banii să plătim poliţele. Dacă preţurile rămân la fel, o să căutăm alte metode să facem mai mulţi bani. Doar în România mai sunt curse de 5 lei, adică un euro. Iar benzina e un euro şi 20".  

Scumpirile poliţelor RCA provoacă reacţii dintre cele mai diverse în rândul celor afectaţi de aceste majorări. În cadrul unei conferinţe de presă organizată de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) la Constanţa, un taximetrist a răbufnit în faţa presei. Preţul de aproximativ 4000 de lei anual al poliţei RCA l-a adus pe  la exasperare. În opinia lui Ionuţ Dima, preţurile deosebit de mari îi vor împinge pe taximetrişti să ,,umfle" preţurile curselor, cu ajutorul unor mecanisme ilegale, după cum a lăsat să se înţeleagă. 

,,Deja mă face să umblu cu altceva, să strâng banii altfel. Strângem banii altfel ! Să nu vă miraţi de alte măgării pe care le facem. În loc de 7 lei vom cere 15 !" 

Întrebat ce are de gând să facă pentru stoparea preţurilor la poliţele RCA, taximetristul a continuat: ,,Vom bloca toate gările, aeroporturile, trebuie să facem ceva."  

De menţionat că în acest moment taxiurile de pe litoral operează cu un tarif standard de 1.85 lei pe kilometru în timpul zilei, iar în timpul nopţii tariful creşte la 2.15 lei per kilometru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel