RCS&RDS, ofertă la abonamentul cu apeluri nelimitate

RCS&RDS continuă campania agresivă pentru a-și mări constant numărul de abonați în detrimentul companiilor de cablu mai mici.

Compania de cablu RCS&RDS a  lansat cea mai agresivă ofertă comercială disponibilă vreodată pentru un abonament de telefonie mobilă cu apeluri nelimitate în orice reţea - reducând de la 5 la 4 euro pe lună tariful planului "Digi Mobil Optim", informează zf.ro.

Totuși, oferta vine cu o serie de "steluţe": preţul e disponibil doar pentru utilizatorii care cumpără două asemenea abonamente şi sunt deja clienţi ai serviciilor de internet fix şi TV (cablu sau satelit).

"Începând de astăzi, 03 septembrie, preţul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus).Reducerea tarifului de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus) se aplică tuturor clienţilor persoane fizice care optează pentru cel puţin două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat şi sunt clienţi la serviciile de internet Digi Net şi televiziune Digi TV Cablu sau Satelit", conform datelor comunicate de operator.

Citește și: RCS&RDS, în război cu CNA pe difuzarea unor posturi TV


Preţurile Digi pentru ceilalţi clienţi

Abonaţii RCS & RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achiziţionează doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclus), iar la încheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita 5 euro/lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament în parte. Persoanele care încheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat şi nu sunt clienţi la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună (TVA inclus) şi 7 euro/lună, (TVA inclus) dacă achiziţionează două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat.

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice reţea naţionalăşi în unele reţele internaţionale, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps şi 100 MB/lună pentru date în roaming naţional (prin reţeaua Vodafone), pe care clienţii îi pot utiliza gratuit până la 30 septembrie 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel