Răzvan Ștefănescu, intervenție poliție. Cosmin Andreică: Presiuni au fost

Cosmin Andreica, președinte sindicatului Europol, crede că dosarul penal întocmit lui Răzvan Ștefănescu a fost făcut în urma unor presiuni.

”În prima reacție pe care am avut-o, privind acest caz, am spus că există presiuni politice evidente și m-am și pronunțat cu privire la acest dosar va avea o singură soluție și anume clasarea. În momentul în care am vorbit despre acea presiune politică am vorbit despre un interes nefiresc de mare din partea celor care ocupă funcții în Poliția Română și din MAI asupra acestei chestiuni referitoare la plăcuțele personalizate. Singura probă materială pe care astăzi o avem este acea corespondență trimisă din partea Direcției Rutiere, practic, a conducerii poliției Române, în care se precizează că, pe baza unor informații obținute de la autoritățile suedeze sau agențiilor europene, ar exista suspiciunea că aceste plăcuțe nu pot fi folosite în afara spațiului suedez. Ceea ce i-a determinat pe colegii mei să întocmească acest dosar penal” a spus Cosmin Andreica, într-o intervenție telefonică la Realitatea tv.

”Colegii mei care l-au oprit pe șofer în țară au stabilit că numărul de înmatriculare este atribuit acelui autoturism. Pe cale de consecință, pe baza informațiilor primare la care au avut ei acces, au acționat legal. Presiuni sigur au fost, pentru că și prin această adresă care a venit din partea Poliției Române pe toate structurile de poliție din țară ca în situația în care identifică autoturismul în trafic să analizeze oportunitatea unui dosar penal cred că este cea mai evidentă probă”, a mai spus liderul de sindicat.

Vezi și: Românul din Suedia, prima reacție după ce dosarul a fost clasat. Următorul pas


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel