Răzvan și Dani au ales “Cea mai sexy mămică” din România

În dimineața aceasta, la Neatza cu Răzvan și Dani, cele cinci finaliste ale competiției “Cea mai sexy mamică!” din România s-au întrecut în cele mai savuroase probe, chiar în platoul matinalilor de la Antena 1. De la Jocul celor 5 secunde, ce le-a testat rapiditatea, la provocări legate de fitness, muzică, modelling sau probe de dexteritate, mămicile au luptat cu entuziasm pentru a adjudeca titlul, dar și marele premiu pus la bătaie anul acesta: o vacanță exotică de 7 zile în Santorini, la un hotel de 4 stele.

Șerban Copoț și Diana Munteanu au fost doi dintre cei care au decis cine merită să câștige marele premiu, iar alături de vedete a stat și un membru surpriză – o telespectatoare, pe care Răzvan și Dani au invitat-o special la masa juraților.

În cea de-a patra ediție a competiției, peste 350 de candidate s-au arătat dornice să lupte pentru marele titlu, însă doar 5 dintre acestea s-au calificat în testul final, din platoul matinalilor: "Acesta este concursul ce a mers cel mai bine în 11 ani de Neatza. Pe măsură ce trec anii devine din ce în ce mai bun", a mărturisit Răzvan Simion.

Zâmbetul, veselia naturală și determinarea de care a dat dovadă în fiecare probă din concurs au ajutat-o pe Monica Radu să obțină titlul de "Cea mai sexy mamică!" din România: "Am ajuns la un consens foarte greu, mă așteptam să fie mult mai ușor să alegem!", au spus Șerban Copoț și Diana Munteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel