Răzbunarea lui Moruțan: România câștigă lejer cu Ucraina Under 21

Olimpiu Moruțan a reușit să deschidă scorul cu Ucraina, în meciul naționalelor Under 21, de joi.

În martie 2018, pe când juca la România U19, Moruțan a înscris în meciul cu reprezentativa similară a Ucrainei, dar a fost eliminat imediat pentru că s-a bucurat scoțându-și tricoul.

Înainte de meciul din această seară, Moruțan a recunoscut că nu a fost prea încântat de ideea de a evolua tot la Ploiești, deoarece acest stadion nu-i trezea amintiri prea plăcute.

După meciul câștigat cu 3-0, mijlocașul FCSB a avut și un mesaj pentru cei care l-au criticat după episodul de la U19.

"Sunt foarte fericit că am reușit să marchez în seară această, dar mai fericit sunt că echipa a câștigat. Vreau să le mulțumesc tuturor care m-au încurajat după episodul de la U19. Celor care nu au fost alături de mine vreau să le spun că m-au ambiționat și mai tare. Mi-am dorit toată săptămâna să joc meciul acesta, m-am antrenat bine. Dacă te antrenezi bine, rezultatele vin. Eu m-am bucurat când am văzut că suntem în grupa cu Ucraina!

Știu că sunt campioni mondiali, dar nu vreau să vorbesc despre ei, doar despre echipa noastră. Avem un grup unit și sunt convins că o să facem o treaba bună împreună. Încă nu am jucat împotriva tuturor echipelor, că să vedem care e mai puternică. Dar vrem să luăm fiecare meci în parte și să-l câștigăm. Urmează Irlanda de Nord.

Domnul Rădoi ne-a încurajat și ne-a spus că o să ajungem departe dacă o ținem tot așa. Când am auzit că jucăm tot la Ploiești nu am fost foarte încântat, dar acum, la finalul meciului, sunt bucuros", a declarat Olimpiu Morutan după România U21 3-0 Ucraina U21.

Selecţionata de tineret a României a învins echipa Ucrainei cu scorul de 3-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel