Războiul Băsescu-TVR pe CENZURĂ. Decizia Comisiei de Etică

Războiul dintre președintele Traian Băsescu și Televiziunea Română pe CENZURĂ și-a găsit răspunsul în Comisia de Etică a TVR. 

Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR a decis că nedifuzarea pe TVR 3 a interviului cu Traian Băsescu realizat de jurnalista Brînduşa Armanca nu poate fi interpretată drept un act de cenzură. Totodată, remarcă numeroasele contradicţii semnalate între declaraţiile celor audiaţi în acest caz.

VEZI și: PMP cere demisia directorului TVR 3 și a lui Stelian Tănase. Motiv incredibil

Membrii Comisiei de Etică şi Arbitraj au ajuns, în unanimitate (Gabriela Avram, Gabriel Geamănu, Horia Gruşcă (preşedinte al comisiei), Sorin Hobana, Ioana Mureşan, Bogdan Tomulică şi Ruxandra Ţuchel), la concluzia că "nedifuzarea pe TVR 3 a interviului cu preşedintele Traian Băsescu nu poate fi interpretată drept un act de cenzură", în condiţiile în care Brînduşa Armanca, jurnalist senior la TVR Timişoara, "a beneficiat de sprijinul şefilor săi ierarhici în realizarea şi difuzarea emisiunii, fără niciun fel de imixtiune editorială sau presiune de altă natură", potrivit Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel