PMP cere demisia directorului TVR 3 și a lui Stelian Tănase. Motiv incredibil

Partidul Mișcarea Populară cere demisia directorului TVR 3, Răzvan Bucuroiu, și a președintelui interimar al SRTV, Stelian Tănase. Motivul este unul incredibil. TVR 3 ar fi oprit de la difuzare un interviu cu președintele Traian Băsescu. 

Declarația a fost făcută de către liderul PMP, Eugen Tomac, miercuri, într-o conferință de presă. 

"Ieri s-a întâmplat un fapt extrem de grav pentru democraţia românească, dar şi pentru această instituţie care, se pare, nu mai poate fi salvată de sub controlul politic. Am observat că, ieri, un interviu care a fost oferit de preşedintele României postului regional de televiziune TVR Timişoara a fost scos abuziv de pe postul public de televiziune TVR 3", a afirmat preşedintele PMP, scrie Agerpres. 

"Un precedent extrem de grav"

Eugen Tomac a adăugat că: "Este un precedent extrem de grav. (...) Nu cred că s-a mai întâmplat un asemenea precedent nici într-o ţară din Uniunea Europeană. Cerem societăţii civile, tuturor celor care sunt preocupaţi de situaţia democraţiei din România să nu lase nesancţionat acest abuz grosolan al celor care conduc astăzi TVR. Îi cerem public demisia directorului de la TVR 3, domnul Bucuroiu, şi să explice cine i-a ordonat să cenzureze un interviu cu preşedintele României, care a şi fost promovat, de altfel, că va fi difuzat pe TVR 3 ieri seară".

VEZI și: Situația din TVR după infarctul lui Stelian Tănase. ”Metoda Andrei Marga”, imposibil de aplicat la Televiziune 

Tomac a spus că din afirmațiile realizatoarei Brândușa Armanca decizia de a nu fi difuzat interviul s-a luat cu 40 de minute înainte de difuzare. Liderul PMP cere  ca "domnul Stelian Tănase, cel care a fost, de altfel, informat de doamna Brânduşa Armanca despre acest abuz, să-şi prezinte demisia chiar dacă aşteaptă probabil să fie reconfirmat în această poziţie în luna iunie".". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel