Război Tatiana Niculescu-presă. Ce spune Cătălin Striblea

Purtătoarea de cuvânt a președintelui, Tatiana Niculescu Bran, a fost aspru criticată de mai mulți jurnaliști după impresiile pe care aceasta le-a împărtășit despre prima săptămână petrecută la Palatul Cotroceni.

VEZI ȘI: Badea, despre o informație legată de Carmen Iohannis: Mă doare-n cot

Cătălin Striblea sugerează că războiul presă-Tatiana Niculescu Bran nu ar fi trebuit să aibă loc în condițiile în care adevăratele subiecte care afectează populația nu au fost dezbătute.

"M-am întors și am rămas cu gura căscată la războiul pe care presa îl poartă cu purtătoarea de cuvânt a președintelui, Tatiana Niculescu-Bran. Și mi se pare absolut fabulos cum se poate juca la mize mici. Dincolo de faptul că ea are dreptul la o opinie despre funcționarea Administrației Prezidențiale. Mie chiar îmi place ce-a spus și pentru că orice sistem trebuie zguduit din când în când.

Altminteri trecem cu vederea toate lucrurile mari sau controversate făcute de președinte în ultimele zile, după cum urmează:

Bugetul a trecut fără niciun fel de explicație. De unde deduc că în opinia Administrației Prezidențiale chiar așa trebuia să fie.

Niciun răspuns la decorarea controversată a lui Octav Bjoza.

Și o temă majoră pusă de Iohannis pe agendă, copiii cu părinți la muncă în afară, rămasă fără niciun răspuns din partea societății. Deși, probabil, acest lucru ne va marca viitorul nostru și al copiilor.

Dar nicio grijă, să fim liniștiți, acum că i-am dat-o major doamnei Niculescu-Bran. Căci despre asta e presa", a notat jurnalistul Cătălin Striblea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel