RĂZBOI: Constantin Toma (PSD), replică devastatoare pentru Mocanu

Constantin Toma, primarul Buzăului, i-a răspuns deputatului Adrian Mocanu, actual lider PMP, fost membru PSD, după ce acesta din urmă l-a atacat recent.

Edilul îl acuză pe deputatul Adrian Mocanu că este vocea Companiei de Apă Buzău, soția purtătorului de cuvânt al instituției fiind membră în PMP.

Întrebat care este interesul comun al PMP și Compania de Apă, Constantin Toma a zis: "Interesul este să pună mâna pe acest județ pentru că le-a scăpat. Băiatul lui tata (n.r - fiul lui Victor Mocanu), Adrian Mocanu nu mai are la ce să sugă în acest moment. Vrea să câștige din nou un loc în Parlament pentru a influența în continuare fluxul de bani spre familia lor. Acesta este interesul lor. Nu au interesul să facă ceva bun pentru buzoieni. Au interesul să facă lucruri pentru ei și găștile lor. Nu fac parte din aceste găști și nu voi înființa nicio gașcă pentru a acționa cum au făcut ei. Sper să rezist la toate plângerile penale și ce va mai urma pentru că am două puncte importante în care mă sprijin: Dumnezeu și munca mea cinstită. S-a terminat campania electorală. Nu fac parte din următoarea campanie electorală".

"Nu am de gând să intru în mocirla în care este Adrian Mocanu. Nu mă pot coborî la acest nivel. Scuzați-mă. Nu vreau să jignesc oamenii, dar nu pot să mă cobor la acest nivel. Este diferență mare între noi ca pregătire... cultură și așa mai departe (...) Soția lui Timotei, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Buzău, este membră PMP, în partidul domnului Adrian Mocanu. (...) Firmele din grup ROMET nu au nicio datorie la bugetul local. Nu mai discut altceva. Buzoienii m-au ales știind foarte bine cine sunt", a zis Constantin Toma.

"Ionel Tescaru nu este singur. Nu pot să spun mai multe. Ionel Tescaru acționează într-un grup. Identificați-l! (...) Voi acționa astfel încât Compania de Apă să revină la buzoieni și să plătim prețul corect și să avem o calitate bună a apei, nu bătaia de joc care este în acest moment. Ionel Tescaru a fost pus politic acolo. Încalcă legea în fiecare zi și încalcă drepturile acționarului majoritar", a zis edilul în legătură cu șeful Companiei de Apă Buzău.

"Partidul Compania de Apă este cel mai important partid din Buzău", a mai declarat Constantin Toma.

Declarațiile vin după ce Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău, Adrian Mocanu, ex-PSD și ex-PSRO, a cerut demisia primarului Constantin Toma în numele căruia a formulat o plângere la ANI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel