RATB va reintroduce linia Bucharest City Tour. Vezi oferta de 1 Mai

Începând cu 1 Mai, RATB va reintroduce linia turistică  „Bucharest City Tour", linie a cărei distanță măsoară 15,4 kilometri și care poate fi parcursă în 50 de minute. Cu această ocazie, RATB vă invită la o plimbare gratuită cu autobuzele supraetajate în data de 1 Mai, între orele 10.00-22.00, în limita capacităţii de transport.

Linia turistică cuprinde 14 staţii, respectiv Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei. Tarifele de transport pentru această linie sunt neschimbate: 25 lei/card, pentru adulţi şi 10 lei/card, pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, beneficiază de transport gratuit. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi se poate procura din autobuzele turistice.

Turiştii au la dispoziţie ghiduri audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, hărţi şi pliante, cu informaţii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum şi conexiune la internet prin sistem wireless, gratuit. Pentru promovarea ofertei, a fost întocmită şi harta „Bucharest City Tour", cu un design nou şi atractiv, care, pe lângă datele generale, privind traseul şi funcţionarea liniei (program, preţ, staţii), oferă şi informaţii despre posibilităţile de petrecere a timpului liber în Bucureşti.

Citește și: RATB, anunț important pentru bucureșteni. Programul 1-4 mai

O altă sursă de informaţie, utilă pentru turişti, o reprezintă flyerele „Bucharest City Tour", ce conţin informaţii generale bilingve (română şi engleză), privind linia turistică şi sunt disponibile în camerele hotelurilor partenere în acest proiect, precum şi în centrele de vânzare RATB, în punctele de informare turistică, în aeroport şi în principalele gări din Bucureşti.

Site-ul dedicat proiectului „Bucharest City Tour" http://bucharestcitytour.ratb.ro, precum şi pagina de Facebook https://www.facebook.com/bucharestcitytour au fost reactualizate, astfel că toţi cei interesaţi au posibilitatea de a identifica mai uşor obiectivele turistice şi culturale incluse în ofertă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel