Răsturnare de situație la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Ce a decis familia pentru cel supranumit „Stăpânul Moldovei“

Foto: Facebook Costel Corduneanu
Foto: Facebook Costel Corduneanu

Familia lui Costel Corduneanu a luat o decizie privind înmormântarea cu onoruri militare a celui supranumit „Stăpânul Moldovei“.

Familia lui Costel Corduneanu a luat decizia să nu facă demersuri pentru ca trupul sportivului să fie înmormântat cu onoruri militare, potrivit BZI.

Anterior, în cursul zilei, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale au anunțat că înmormântarea va avea loc fără onoruri militare.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la o ,,înmormântare cu onoruri militare”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași este abilitat să comunice următoarele:

Informațiile vehiculate nu sunt reale.

După consultarea cu structurile MAI și MAPN, a reieșit faptul că nu s-a organizat un astfel de moment, pentru înmormântarea din județul Iași”, a transmis IPJ Iași.

Costel Corduneanu, fost sportiv de performanță și un lider interlop cunoscut în județul Iași, supranumit „Stăpânul Moldovei“, a murit după ce a stat internat timp de mai multe săptămâni într-un spital din Târgu Mureș. El a avut mai multe probleme grave de sănătate și a fost operat la inimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel