Rareș Bogdan, SMS către Radu Tudor. L-a arătat la Antena 3

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Radu Tudor, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, a prezentat mesajele pe care le-a primit în contextul unui demers lansat ca urmare a alegerilor europarlamentare din luna mai.

„Am făcut și un demers, aș spune, cu totul nou. Vă invit să vedeți opinia a trei dintre capii de listă (n.r. pentru alegerile europarlamentare din mai). Le-am dat un mesaj și le-am spus: vă rog frumos, în calitate de cap de listă pentru partidul dumneavoastră, să faceți o estimare. Cât credeți că va obține partidul a cărei listă o conduceți în alegerile europarlamentare", a spus Radu Tudor.

„Rovana Plumb mi-a transmis 35 la sută. Este undeva în marja desemnată și de sociologi. Atât crede Rovana Plumb că va lua PSD la europarlamentare. Mai departe, Rareș Bogdan. A trimis un mesaj după ce l-am întrebat. (...) Rareș Bogdan mi-a răspuns că peste 25 la sută va lua PNL la alegerile europarlamentare. Al treilea cap de listă care mi-a răspuns, Victor Ponta, actual președinte al Pro România, mi-a trimis un răspuns mai detaliat. Mi-a spus că e un partid nou, că își dorește foarte mult să ia peste 5 la sută. Și crede că o să ia Pro România peste 5 la sută la alegerile europarlamentare”, a precizat Radu Tudor.

„Ceilalți doi capi de listă nu au răspuns. Dacian Cioloș s-a ferit să dea un răspuns tranșant, iar Norica Norica nu a putut fi contactată. Sunt convins că mâine voi putea să prezint și opinia domniei sale", a adăugat Radu Tudor.

VEZI ȘI: EXCLUSIV REFERENDUM JUSTIȚIE. Bolcaș, după mutarea lui Iohannis: Și-a lăsat o portiță de scăpare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel