Rareș Bogdan, despre cazul Ditrău: O monstruozitate care ne va crea o problemă uriașă

Rareș Bogdan a explicat în cadrul Convenției Naționale a PNL, de duminică, ce ecouri sunt pe plan internațional în cazul de discriminare de la Ditrău, atenționând că România urmează să dea explicații.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan și-a exprimat speranța, în expunerea sa, că speră ca acest caz să fie izolat:

”E un caz care, să știți că e mult mai periculos decât pare. Și pentru care noi, europarlamentarii, va trebui să dăm explicații. Și o să o facem începând de mâine. Și în curând va da și guvernul explicații, să știți, pentru că situația este mult mai gravă decât vă puteți închipui”, a declarat europarlamentarul PNL.

A creat o monstruozitate

”E un caz care părea nevinovat, care a trecut, oarecum sub situația Brexit-ului, unde trebuia să avem grijă de 800.000 de români, și este o situație serioasă și care deja ne-a plasat pe prima pagină a ziarelor, iar televiziunile mari încă nu ne-au luat din cauza coronavirusului și cu Brexit-ul. Să știți că dacă priviți cazul Ditrău, vezi observa că informarea se face de la televiziuni care nu au nicio legătură cu Bucureștiul. În acea zonă, cele mai puternice televiziuni se numers HirTV și DUNO TV, iar retorica urii promovată de un partid care nu e în România, dar care are tentacule în România și este FIDESZ, al lui Viktor Orban, a creat o monstruozitate care ne va crea o problemă uriașă pe plan internațional”, a mai spus el.

”Cazul Ditrău e un caz care, din păcate, ne va pune într-o poziție extrem de complicată la nivel european și sper din tot sufletul ca acest caz să fie unul izolat. Complet izolat pe teritoriul României”, a încheiat europarlamentarul Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel