EXCLUSIV  Rareş Bogdan anunţă CONDIŢIILE pentru funcţionarea coaliţiei cu USR-PLUS şi UDMR. "ȘANSA noastră”

Coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR, tensionată. Ce spune Rareş Bogdan
Coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR, tensionată. Ce spune Rareş Bogdan

Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, a explicat pentru DC NEWS care este cheia funcţionării timp de patru ani a coaliţiei de guvernare, în contextul tensiunilor din spaţiul public între PNL şi USR-PLUS.

"Avem nevoie de echilibru. Cred că şansa noastră este să fim echilibraţi, raţionali, vizionari, să nu cedăm primului impuls, să fim înţelegători şi să facem treabă, adică să avem performanţă. Degeaba le avem pe primele, dacă nu vom avea performanţă. Când performanţa nu există sau aşteptările populaţiei nu sunt satisfăcute, apar problemele. Trebuie să fim preocupaţi în primul rând să ne ţinem promisiunile şi să guvernăm altfel decât au făcut-o cei pe care i-am atacat", a declarat Rareş Bogdan pentru DC NEWS.

VEZI ŞI  Congres PNL în 2021. Rareş Bogdan anunţă CE VA FACE. ”Nu e o chestiune de ambiție”

"Dacă nu... vom bălti"

"Dacă nu vom avea o proiecţie clară pentru dezvoltarea României, dacă nu vom veni cu reforme structurale majore, dacă nu îl vom sprijini pe Florin Cîţu în intenţiile sale reformatoare, unele dintre ele extrem de vizionare şi radicale, nu vom face altceva decât să băltim şi să nu reuşim să facem ceea ce ne-am propus.

Eu cred că vom învăţa să trăim împreună, să guvernăm împreună. Cred că această coaliţie poate rezista în acest mandat pe care ni l-am asumat în faţa românilor. Cu siguranţă, din partea PNL nu va exista dorinţă să fie ruptă această colaborare în aceşti patru ani. Din contră, noi avem şi înţelegere, avem şi raţiune şi răbdare, dar avem şi dorinţa de a face ce trebuie pentru România", a mai spus europarlamentarul.

VEZI ŞI Paşaport de vaccinare UE. Rareş Bogdan, semnal de alarmă cu Diaspora. "Orice restricţie poate fi folosită ABUZIV"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel