EXCLUSIV  Congres PNL în 2021. Rareş Bogdan anunţă CE VA FACE. ”Nu e o chestiune de ambiție”

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, a explicat ce va face la Congresul PNL anunţat pentru a doua jumătate a acestui an.

Rareş Bogdan nu a spus clar dacă va candida la funcţia de preşedinte al PNL, spunând că totul va depinde de ce îi va cere echipa din care va alege să facă parte.

"Voi fi într-o echipă, într-un loc pe care mi-l consideră cei din PNL că merit să îl ocup. Asta nu înseamnă că eu trebuie să fiu candidat la preşedinţia partidului. Pot fi absolut orice. În funcţie de echipa din care voi face parte şi poziţia pe care mi-o alocă echipa, voi face ceea ce trebuie. Dar repet, nu e o chestiune de ambiţie.

Nu e important să ne concentrăm pe ce e în interiorul PNL, pentru următoarele şase luni nu cred că are importanţă acest aspect. E mult mai important să ne gândim la reforme, la bună guvernare, la profesionalism, la promovare pe bază de criterii clare, să nu facem greşelile celor din trecut, să nu promovăm incompetenţi, să nu promovăm proşti, să promovăm persoane care să facă ceva pentru ţara asta", a spus Rareş Bogdan pentru DC NEWS.

Mesaj CLAR pentru liderii PNL. La cât trebuie să urce partidul

"E o şansă unică pentru România, după 31 de ani de tranziţie putem să oprim tranziţia, dând o şansă României. Cred că trebuie să ne concentrăm pe guvernare, pe performanţă şi o viziune cu adevărat puternică pentru viitorul României. Nu pe competiţii interne! Trebuie să primeze alinierea partidului în spatele primului ministru, pentru a avea o guvernare performantă.

Dacă nu, degeaba ne vom bate. Una e să te baţi pe un partid care să meargă spre 30 la sută sau să depăşească, şi una e să te baţi pe un partid aflat la jumătatea acestui scor. Sper să ne batem pe conducerea unui partid care prin buna guvernare ajunge la peste 25 la sută. Asta ar fi bucuria mea, să fim la 30-32-34 la sută. Atunci aş considera că guvernarea merge bine, partidul funcţionează bine. Aici trebuie să fie cheia! Dacă ajungem să concurăm pentru un partid care ajunge să fie depreciat în ochii românilor, nu e o bucurie", a mai spus europarlamentarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel