Rareş B. nu a fost la Cotroceni. Banciu i-a transmis un mesaj la B1 TV

Rodica Mitu / 13 iun 2019 / 23:35 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

Rareş Bogdan a explicat, joi, la România TV, de ce nu a făcut parte din delegaţia PNL care a participat la evenimentul de la Cotroceni. Ulterior, Radu Banciu i-a transmis un mesaj în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, „Lumea lui Banciu”.

„Nu a venit Rareș Bogdan. Omul de care toată lumea vorbește. (...) A intrat astăzi la RTV și acolo s-a limitat în a spune că au fost oameni competenți din partea partidului la Cotroceni”, a spus Radu Banciu, joi seară, la B1 TV.

„Încercăm noi acum să-i explicăm. Noi chiar putem să spunem ce credem. Ăsta e motivul, Rareș Bogdan: simte (n.r. referindu-se la Ludovic Orban, președintele PNL) că vrei să-i iei partidul”, în opinia lui Radu Banciu.

 

Ce declarase Rareș Bogdan la România TV

 

Amintim că Rareş Bogdan a fost întrebat de către Andreea Creţulescu de ce nu a făcut parte din delegaţia PNL care a participat la semnarea acordului de la Palatul Cotroceni.

Iată dialogul dintre cei doi: 

Rareş Bogdan: Au fost alţii acolo.

Andreea Creţulescu: Nu te place domnul Orban?

Rareş Bogdan: Nu ştiu dacă mă place sau nu. Cred că mă place dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e. Nu contează. Mergem înainte. 

Andreea Creţulescu: Se teme că-i vei lua locul la şefia partidului?

Rareş Bogdan: Cred că la experienţa politică a dânsului nu se teme. Eu am exprimat foarte clar, îmi ştiu locul şi îmi ştiu paşii foarte serios. Pur şi simplu a considerat că trebuie să se ducă şi alţi lideri.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24