Rareș Bogdan-Victor Ponta, conflict deschis. Ponta, un biet păcălici, apreciază Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV, oferă încă o replică dură premierului Victor Ponta după ce acesta a spus despre el că ar fi ofițer acoperit, arătându-și mirarea pentru faptul că cineva cu un IQ cât "al unui storcător de fructe" a ajunssă conducă Guvernul României. 

În ultima postare pe contul său de socializare, Rareș Bogdan revine cu critici dure la adresa lui Victor Ponta, "premierul clandestin al României", după cum îl numește jurnalistul realitatea TV.  

În opinia acestuia, Victor Ponta "este un biet păcălici", care, după "două săptămâni de erori de strategie care i-au fost fatale" în alegerile prezidențiale, "s-a hlizit în ţările calde, dând impresia că nu-l interesează nimic. Şi nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se vadă spionat peste tot".

RAREȘ BOGDAN, prima reacție după ce VICTOR PONTA a spus că este OFIȚER ACOPERIT

Victor Ponta este "doar speriat că ar putea pierde totul şi caută vinovaţi oriunde în afară de propria oglindă(...) ...e doar dornic de sânge şi se comportă sub demnitatea unui om politic de anvergura pe care o pretinde. (...) ... este doar lipsit de caracter și complet fără busolă în viață", mai spune Rareș Bogdan în ultima postare pe Facebook, aluzie tot la cele afirmate astăzi de către premierul Ponta la adresa sa. 

Premierul Ponta spune că Rareș Bogdan este ofițer acoperit

Victor Ponta a afirmat, marți, la Palatul Parlamentului că datele apărute recent în presă despre vacanța lui în Dubai fac parte dintr-un "scenariu". "De când Robert Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar Rareș Bogdan ofițer acoperit care prezintă aceste lucruri", a precizat șeful Executivului.

Rareș Bogdan: Drum bun, domnule Ponta! Mergi cu Dumnezeu

Redăm integral cea mai recentă postare a lui Rareș Bogdan pe Facebook, intitulată "Am ajuns și "Ofițerul acoperit" din mintea domnului Ponta :)))"

Premierul clandestin al României îmi aminteşte de un banc cu două dudui: "cum se spune corect, Iran sau Irak?" "La ce?". Cu scuzele pentru doamnele în chestiune, însă domnul Ponta nu are nicio scuză! Nu pot să-mi imaginez că a ajuns cineva în fruntea Guvernului având coeficientul de inteligenţă al unui storcător de fructe. Înţeleg frustrarile sale, am fost tentat o perioadă să-i dau credit văzând în el un semnal că generaţia tânără de politicieni are o şansă. Din păcate, aceste şmecherii de grădiniţă nu mai păcălesc pe nimeni şi, din nefericire, îmi arată că depresia de care aveam senzaţia că este atins, omenească, după un asemenea insucces, nu este reală. Omul e doar speriat că ar putea pierde totul şi caută vinovaţi oriunde în afară de propria oglindă. Speram să aud din gura domniei sale, după ce a afirmat că o perioadă, pesediştii trebuie să tacă, că se căieşte, că regretă că i-a tratat pe români ca pe nişte parameci, ca pe niste amibe. Însă e doar dornic de sânge şi se comportă sub demnitatea unui om politic de anvergura pe care o pretinde. Acest om îmi provoacă o milă nesfârşită şi sper ca Dumnezeu să-i dea gândul cel bun! Căinţa nu este niciodată tardivă. După 25 de ani de democraţie originală, dacă tragem linie, rezultatul dă cu virgulă. Nebuloasele din conştiinţa premierului României sunt atât de adânci încât mă cutremur. Iar lipsa de respect faţă de o ţară întreagă, faţă de 5 milioane de alegători care i-au acordat încrederea, este o crimă. După două săptămâni de erori de strategie care i-au fost fatale, în momentul când militanţii săi plângeau din cauza pierderii alegerilor premierul României s-a hlizit în ţările calde, dând impresia că nu-l interesează nimic. Şi nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se vadă spionat peste tot. Spionat de peste 3 milioane de romani din Diaspora, "agenti acoperiti" dupa mintea acoperita de nebuloasa a domnului Victor Viorel Ponta acesta nu intelege ca a fost a doua razbunare a Diasporei pe care domnia sa a sfidat-o si a umilit-o pe 2 si 16 noiembrie cu buna stiinta. L-am bănuit că are dublă personalitate în momentul când a votat una ca premier, şi alta ca deputat, în chestiunea Roşia Montană. Dar m-am înşelat. Omul este doar lipsit de caracter si complet fara busola in viata. Un biet pacalici. Drum bun, domnule Ponta! Mergi cu Dumnezeu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel