Rareș Bogdan, revoltat pe Vasile Blaga: Este nesimțit. Este o porcărie

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, a avut, luni, o reacție vehementă la adresa liderului PDL, Vasile Blaga, pentru faptul că a făcut "declarații din astea pe buza unei borduri sau în mijlocul unei intersecții". "Este nesimțit. Este o porcărie", a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV. 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a răspuns luni, după şedinţa ACL, mai multor întrebări jurnaliștilor care-l așteptau afară, anunțând care este poziția PNL şi PDL față de demersul de suspendare din funcţie a şefului statului, propusă de Călin Popescu Tăriceanu. Liderul PDL a fost nevoit de câteva ori să-și întrerupă declarațiile, fiind bruiat de zgomotele mașinilor care treceau chiar prin fața treptelor de pe care co-președintele ACL răspundea ziariștilor. 

Citește și Vasile Blaga: ACL nu susține demersul lui Călin Popescu Tăriceanu de suspendare a lui Traian Băsescu

"Cum poate să-mi demonstreze mie că se bate cu Ponta și cu tot aparatul PSD (...) când dânsul nu este în stare să facă niște declarații publice... Din momentul în care dânsul face declarații din astea pe buza unei borduri sau în mijlocul unei intersecții nu este cu nimic mai bun decât Victor Ponta. Oamenii ăștia sunt nebuni. L-ați văzut cumva pe David Cameron sau pe Barack Obama, sau pe amărâtul de Hollande, sau pe Angela Merkel dând declarații într-o intersecție din Berlin, Paris, Londra sau Washington? Dar Vasile Blaga crede că noi suntem toți papagali și el își poate bate joc de toată presa din România. Este nesimțit", a afirmat Rareș Bogdan.

Rugat să-și pondereze limbajul în direct, Rareș Bogdan a continuat: "Păi cum să fiu când văd că își bate joc de colegii mei, de 40 de colegi".

Citește și Suspendare Traian Băsescu. Rareș Bogdan: Se încearcă anularea lui Klaus Iohannis 

Deși prezentatoarea emisiunii a încercat să-i ia apărarea lui Vasile Blaga, motivând că nu era o conferință organizată și că jurnaliștii au fost cei care l-au pândit pe liderul PDL pentru declarații, nefiind o conferință organizată acolo în fața garajului, Rareș Bogdan a contrazis-o: "Am fost la toate sediile, le cunosc toate intrările și secrete si intrări din față. Este o porcărie.  Au sediul de la ACL, grădina din Modrogan, foarte unde se plimba de braț d-na Lupescu și Carol al II-lea. Are Blaga unde să dea declarații", și-a încheiat jurnalistul Realitatea TV, atacul la Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel