RAREȘ BOGDAN - MONICA MACOVEI. Rareș Bogdan reacționează după atacul Monicăi Macovei

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat după ce Monica Macovei a afirmat că i-a fost anulată invitația în platoul Realitatea TV și l-a atacat pe moderatorul emisiunii "Jocuri de putere".

Vezi aici afirmațiile Monicăi Macovei, care au provocat reacția lui Rareș Bogdan: Monica Macovei, către Rareș Bogdan: Să înceteze cu minciunile!

Rareș Bogdan a transmis că nu are nicio legătură cu anularea invitației pentru Monica Macovei și a explicat de ce o critică pe aceasta. Jurnalistul a precizat însă că atunci când va organiza dezbateri electorale cu prezidențiabilii o va invita și pe Monica Macovei.

"Buna seara 

Vad ca unii ma considera mai important decat sunt. Sunt un simplu realizator de emisiuni de seara la o televiziune de stiri din Romania, una dintre cele cinci de pe piata. Nici cel mai bun, nici cel mai prost.

Am vazut ca doamna Monica Macovei se plange ca trebuia sa ajunga la Realitatea TV in aceasta seara si nu a mai ajuns. Asa o fi. Nu stiu si nici nu e treaba mea.

Nu ma intereseaza si nu m-a interesat niciodata ce invitati au Marilena Mititelu, Denise Rifai, Andra Miron, Lavinia Sandru, Ema Zeicescu sau Eli Roman (a, sa nu uit; i-am sugerat joi colegei Eli Roman, stiind ca are emisiune sambata seara, la mai putin de 10 minute de la finalul partidei Romania-Ungaria, sa faca o analiza a meciului si a fenomenului sportiv, macar in prima ora, oferindu-ma sa vorbesc eu cu Cristian Topescu, Ovidiu Ioanitoaia si Dumitru Graur; a facut altceva si nu a dat curs sugestiei mele; e problema ei, pana la urma).

Nu stiu ce invitati au colegii mei, eu cu siguranta nu am invitat-o pe doamna Macovei la mine in emisiune, la Jocuri de Putere, asa ca nu aveam cum sa ii refuz accesul.

Cat despre criticile la adresa domniei sale, ele sunt strict legate de neexplicitarea agresivitatii la adresa Romaniei, si nu doar a politicienilor din Romania, agresivitate pe care doamna Macovei a manifestat-o in diverse luari de pozitie la Bruxelles, Strasbourg sau in alte parti. Poate a avut dreptate, nu stiu. Stiu doar ca nu si-a explicat pozitionarea. Nu inteleg in continuare de ce o 'cearta in familie' nu se rezolva 'in familie' si trebuie scoasa in spatiul european!!!

Dar asta e viziunea mea, poate e gresita. Mi-o asum, dar sunt gata sa o nuantez daca mi se ofera informatii suficiente care sa demonstreze contrariul celor spuse de mine.

Cat despre finantarea campaniei, informatiile mele spuneau ca domnia sa primeste bani din acea zona. Daca nu e asa, nici o problema, inseamna ca nu mai trebuie sa repet aceasta informatie pe post, ba chiar sa o corectez.

Citește și: Rareș Bogdan, dezvăluiri despre emisiunea cu Traian Băsescu



Sa fie clar, eu nu am suficient timp sa il critic pe Victor Ponta si aberatiile lui si ale Guvernului sau. Pe doamna Macovei o critic doar atunci cand amintesc de modalitatea dansei de exprimare la nivel european. Si am sa o fac in continuare, daca voi considera ca trebuie sa o fac.

Doamna Macovei se crede mai importanta in razboiul politic decat este in realitate. Ii doresc sa aiba un scor cat mai bun, pentru ca stiu ca voturile dansei vor merge in turul 2 integral la Klaus Iohannis, dar eu nu cred ca doamna Macovei va depasi 5%. Daca o va face, felicitari. Nu ma intristeaza, din contra.

Ca sa fie inca o data foarte clar, habar nu am avut ca Monica Macovei trebuia sa mearga in aceasta seara la Realitatea TV. Va asigur ca atunci cand voi face o dezbatere cu toti candidatii, va avea loc intre cei 14 pe care ii voi invita in studio. Daca voi face 2 dezbateri, va avea loc intre cei 6-7 candidati care conteaza in aceasta competitie electorala.

Sa fiti sanatosi si sa nu ma mai acuzati de lucruri pe care nu le fac. Fac suficiente greseli ca sa nu trebuiasca sa inventati nimic.  

Noapte buna tuturor", a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook, în noaptea de marți spre miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel