Monica Macovei, către Rareș Bogdan: Să înceteze cu minciunile!

Candidata independentă la alegerile prezidențiale 2014, Monica Macovei, scrie, pe pagina sa de Facebook, că se confruntă cu un blocaj media. 

După scandalul de la TVR, când trebuia să se confrunte cu liberalul Călin Popescu Tăriceanu, și a ajuns la o confruntare cu moderatorul, din cauza unui carton pe care Monica Macovei l-a adus în platou, Monica Macovei scrie, pe pagina sa de Facebook, că "în această seară trebuia să fiu prezentă la Realitatea TV de la ora 21.00, în urma unei invitații primite acum câteva zile. Între timp, Realitatea a anulat apariția mea și mi s-a transmis că invitația nu mai e valabilă". 

Scandal la TVR. Monica Macovei, acuzații de agresiune

Monica Macovei adaugă: "Blocajul media al declarațiilor și aparițiilor mele televizate a crescut constant de când mi-am anunțat candidatura. Foarte greu și foarte rar mai pot să apar la TV. În acest moment, blocajul televiziunilor de știri este cvasitotal. Mi-a mai rămas doar internetul ca mijloc de comunicare cu dumneavoastră. Dumneavoastră, oamenii, mă puteți ajuta ducând cuvântul mai departe. Partidele actuale au plătit să mintă în liniște". 

"Iar Rareș Bogdan să înceteze și cu insultele și cu minciunile la adresa mea. Campania mea nu este finanțată de Soros și nici de masoni sau de marțieni, ci de oameni simpli care donează din puținul pe care îl au", a conchis Monica Macovei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel