Rareș Bogdan, audiat la DNA ca martor

Jurnalistul Rareș Bogdan a ajuns joi la DNA pentru a vorbi cu procurorul care instrumentează dosarul lui Marian Vanghelie, după ce numele său a fost menționat în acest caz. Realitatea Tv scrie pe burtieră că Rareș Bogdan a mers "de bunăvoie" la DNA.

UPDATE: La ieșirea de la DNA, Rareș Bogdan a spus că a băut o cafea cu procurorul, pe care îl găsește foarte amabil. Bogdan a admis că a fost citat în urmă cu puține de zile e anchetatori, însă spune că solicitarea a venit după ce a "strigat pe toate televiziunile" că vrea să depună mărturie.

Realizatorul "Jocuri de Putere" a declarat la intrarea în sediul DNA că nu a intervenit la președintele Iohannis în favoarea lui Marian Vanghelie. Jurnalistul crede că Vanghelie i-a folosit numele pentru că este "cunoscut".

"Păi, pe cine să folosească? Sunt cunoscut. Dacă era acum 10 ani o foloseau pe Andreea Esca, acum mă folosesc pe mine pentru ca sunt cunoscut", a spus jurnalistul.

Marian Vanghelie: Niciodată nu i-am dat mită lui Rareș Bogdan

Potrivit referatului procurorilor, Marian Vanghelie a pretins că jurnalistul Rareș Bogdan poate interveni la președintele Klaus Iohannis pentru a-l ajuta în problemele cu justiția. P

rimarul sectorului 5, aflat în arest preventiv, a precizat pe o rețea de socială că nu i-a oferit niciodată bani cu titlu de mită lui Rareș Bogdan. Din partea sa, jurnalistul a acuzat menționarea numelui său în acest dosar.

Întrebat, miercuri, dacă Bogdan a intervenit pe lângă el în favoarea lui Vanghelie, Iohannis a răspuns: "Asta este gluma pentru seara asta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel