Marian Vanghelie: Niciodată nu i-am dat mită lui Rareș Bogdan

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spune că nu i-a dat niciodată jurnalistului Rareș Bogdan bani cu titlul de mită, arătând că îl consideră pe realizatorul "Jocuri de Putere" un adevărat profesionist. La rândul său, Rareș Bogdan susține că va acționa în judecată postul România Tv.

"Niciodată nu am dat bani sau alte foloase drept mita, nici eu si nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel", a transmis Marian Vanghelie prin intermediul echipei sale de comunicare.

Dosar Marian Vanghelie: DNA explică de ce apar numele lui Rareș Bogdan și Iohannis

Totodată, Vanghelie a dezmințit informația conform căreia propietar este la Hotel Bulevard din Predeal și Premier Palace Hotel din București. "Precizez că nu dețin nicio actiune, nici eu și nici prin interpuși, la aceste hoteluri și la niciun alt hotel", arată edilul.

"Nu cunosc nimic si nu am nicio legatura cu anumite contracte semnate de Marin Dumitru, proprietar al Premier Palace Hotel si denuntatorul meu, cu B1 TV, OTV, Antena 3 si alte televiziuni", adaugă el.

Rareș Bogdan: Lupt în continuare

Jurnalistul Rareș Bogdan a scris sâmbătă pe Facebook că a trecut prin iad în ultimele 24 de ore și că le mulțumește celor care i-au fost alături.

"In cele din urma trebuie sa ai incredere ca adevarul iese la iveala intotdeauna. Nu am nici macar puterea sa ma bucur acum, insa. Au fost 24 de ore in care m-au sfasiat, m-au linsat si au depus toate eforturile, cu disperare chiar, de a ma face sa ma retrag. Nu o fac! (...) Ii anunt pe aceasta cale ca actionez in judecata postul lui Ghita si Ponta cerand exact daune de "350.000 de euro"(...)! Voi plati taxa de timbru si dupa castigarea procesului voi dona intreaga suma unei Fundatii/Asociatii care sa sprijine tinerii jurnalisti sa isi exercite meseria conform deontologiei profesiei(...).  Multumiri speciale si o lacrima de emotie pentru toti cei peste 9.000 de reprezentanti ai DIASPOREI care s-au solidarizat cu mine in ultimele ore printr-un gest unic si urias al romanilor din Italia. Va multumesc tuturor!", a scris jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel