Rareș Bogdan: Doresc să se afle adevărul! Cer scuze public

În zbuciumul cu protestele de miercuri seară, Rareș Bogdan a făcut o greșeală neintenționată pentru care a cerut scuze.

"Doresc sa se afle adevarul! Si la fel cum am facut-o si pe Post joi seara sa imi cer scuze public catre unii dintre cei mai frumosi suporteri din Romania care s-au simtit atacati, cei din "PeluzaCatalinHildan" care s-au simtit pe buna dreptate nedreptatiti pentru difuzarea acelei capturi de pe Forumul lor in care vorbeau de modul de manifestare strict in legatura cu meciul de handbal si nu cu Piata Victoriei. Doresc sa imi cer scuze public pentru aceasta confuzie! (Ma voi revansa!)

Pot sa recunosc ca am gresit difuzand acea captura, dar ii rog cu respect pe cei din Galeria Dinamo si celelalte Galerii de fotbal din Bucuresti sa ne sprijine in a afla cine au fost huliganii implicati in "spargerea Protestului Pasnic din Piata Victoriei" din ziua de 1 februarie 2017 tocmai pentru a se vedea ca nu au fost implicati deloc nici macar la nivel de indivizi izolati. Ma bucur mult ca nu e vorba de Galerii si sper sincer ca cei 200 sa nu fi avut nici o legatura cu PCH sau alte factiuni ale Galeriilor de fotbal din Bucuresti. Fenomenul ultras este unul de care este capabil doar oamenii care ard si traiesc intens pentru o IDEE si tocmai de aceea sunt un sustinator al acestui fenomen special de manifestare! Stiu ca foarte multi ce compun factiunile tip ultras din galerii sun nationalisti si patrioti adevarati care IUBESC ROMANIA IN FIECARE ZI !!!!

SOLICIT PUBLIC Politiei Bucuresti, Jandarmeriei Romane si Ministerului de Interne sa ne lamureasca cine sunt cei 7 retinuti, cei 114 audiati si mai ales cei 4 arestati pentru 30 de zile. Este important ca Opinia Publica sa afle tocmai pentru a nu mai exista nici o suspiciune cu privire la implicarea unor membri ai unor Galerii de fotbal si a factiunilor "ultras" in evenimentele extrem de grave de miercuri seara de la orele 20.40 pana la 00.30! Va multumesc si inca odata scuze "ultrasilor" adevarati si patrioti din PCH! #RESPECT", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel