Rareș Bogdan critică întâlnirile Ponta-Iohannis la Cotroceni

Jurnalistul Rareș Bogdan a spus, joi seară, în timpul interviului cu președintele Klaus Iohannis că întâlnirile avute de șeful statului cu Victor Ponta au fost foarte multe într-un timp scurt.

VEZI ȘI: Ciutacu, REACȚIE incendiară: Ia zi, cine-i derbedeul dracului?

"Domnule președinte, nu credeți că întâlnirile dumneavoastră de la Cotroceni cu Victor Ponta au fost ușor numeroase? Pentru că eu am spus așa: prima întâlnire este una normală între președintele meu și premierul în funcție; a doua este necesară; a treia este legată de vizita la Bruxelles. Mie mi s-a părut - și vă spun cu sinceritate - că premierul a venit la Cotroceni doar așa... pentru a veni. Dumneavoastră aveți 74% cotă de încredere, iar domnia sa are 19% cotă de încredere. Nu credeți că Victor Ponta parazitează încrederea uriașă de care vă bucurați prin prezența sa mult prea asiduă la Cotroceni? Puteți să-i faceți un mic birou aici. Este o părere. Vă cer scuze", a spus Rareș Bogdan în timpul interviului.

"Eu cred că o colaborare instituțional corectă necesită un anumit număr de întâlniri. Cred că este bine să pornim de la premisa că acestea au fost bine intenționate", a fost răspunsul lui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel