Rareș Bogdan anunță o schimbare la "JOCURI DE PUTERE"

Deși aflat încă în vacanță, Rareș Bogdan le-a făcut un anunț prietenilor săi care îi urmăresc postările de pe pagina de Facebook.

Ziaristul a spus că abia așteptă să revină la Realitatea TV și a adăugat faptul că emisiunea "Jocuri de putere" are parte de o noutate. Rareș Bogdan a anunțat o schimbare în grilă, la "Jocuri de Putere" urmând să realizeze rubrica "Analiza Zilei", în fiecare seară, după ora 21.

"Dragi prieteni, mi-am autoimpus timp de zece zile un pas în spate pentru reflecție, odihnă și refacere pentru reîncărcarea bateriilor. Sunt mai plin de energie și odihnit decât oricând. Număr zilele până voi reveni pe sticlă.

Duminică seară oră 21.00 începem treabă! Abia aștept. Vin cu informații tari de tot, dar și seară de seară vom trage aer în piept, facem un pas în spate și unul în lateral și ne vom potoli ușor, pentru 30 de minute pentru a face "Analiza Zilei". EXCLUSIV la "Jocuri de Putere". NUMAI și NUMAI la RealitateaTv. Invitat/Show/Talk/Analiză seară de seară", a scris Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, INTERVIU. Doi ani de la prima ediție "Jocuri de putere"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel