Ramsés Gallego pe scena "Noilor Provocari Globale de Securitate Cibernetica"

Intre 5-6 octombrie 2015, s-a desfasurat cea de-a cincea editie a conferintei anuale la nivel international "Noile Provocari Globale de Securitate Cibernetica", organizata de Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO cu sprijinul si participarea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti si in parteneriat cu reprezentanti recunoscuti in domeniul cyber din Romania, printre care si compania românească Q-East Software.

Printre participantii la Conferinta s-au numarat delegati ai principalelor structuri de tip CERT din Europa, Asia si Africa, reprezentanti cu functii de decizie in domeniul securitatii nationale, precum si din cadrul institutiilor publice si private.

"Spatiul cibernetic a fost oficial declarat de catre Pentagon, cel de-al cincilea teritoriu de razboi. Noul perimetru de lupta sunt datele, iar in ziua de azi, orice atac major poate fi planificat de la celalalt capat al lumii, printr-o simpla apasare de taste. Acest lucru pentru ca tehnologia a ajuns atat de simpla si de accesibila tuturor. Cum sa lupti cu asa ceva?" a spus Gallego.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel