Rămășițele unui bărbat au fost găsite într-un CROCODIL

Pexels
Pexels

Rămășițele unui bărbat dispărut au fost găsite în interiorul unui crocodil în Louisiana. 

Rămășițe umane au fost găsite în interiorul unui aligator de 12 metri lungime despre care se crede că a atacat un bărbat în timpul inundațiilor provocate de uraganul Ida din Louisiana în urmă cu două săptămâni, relatează Sky News

Biroul șerifului regiunii St. Tammany a declarat că legistul lucrează cu anchetatorii pentru a stabili dacă rămășițele erau ale lui Timothy Satterlee, în vârstă de 71 de ani, care a dispărut pe 30 august.

Ida a făcut ravagii în SUA

Ida a provocat inundații pe scară largă și a distrus serviciile de electricitate și telefonie în anumite părți din sudul Louisianei, când a avut loc, pe 29 august.

Satterlee ar fi fost atacat în afara casei sale, care era înconjurată de ape, în suburbia Slidell din New Orleans, pe malul nordic al lacului Pontchartrain.

Autoritățile au spus că soția lui Satterlee a auzit un zgomot și a ieșit în afara casei lor, pentru a vedea aligatorul atacându-i soțul. Ea a reușit să-l tragă pe soțul grav rănit pe treptele proprietății lor.

Soțul ei a dispărut în câteva clipe după atacul aligatorului

Aceasta a folosit o barcă mică pentru a ajunge pe un teren mai înalt unde a obținut ajutor. Când ea și echipele de salvare s-au întors la casă,  Satterlee era de negăsit. 

Deputaților șerifului li s-au alăturat agenți federali și de stat, din divizia pentru animale sălbatice, în căutarea reptilei.

Crocodilul prins cu o capcană

O capcană pusă de vânătorii de aligatori a capturat animalul de peste 220 de kilograme luni dimineață.

Șeriful din St. Tammany, Randy Smith, a spus pe Facebook: „Aceasta este o tragedie oribilă, iar condoleanțele și simpatia mea sinceră sunt adresate familiei Satterlee”.

„Știu că descoperirile de astăzi nu readuc persoana iubită, dar sperăm că acest lucru le poate aduce un fel de liniște”.

"Sunt foarte mândru de munca grea, non-stop, a deputaților mei și a celorlalte agenții care au asistat și sper că persistența lor în găsirea acestui aligator va ajuta familia să facă față pierderii lor. Vom continua să îi păstrăm în rugăciunile noastre ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel