Radu Tudor preia expresia lui Badea: Curve virgine! Băsescu e codoașa

Îngtr-o postare pe blog, Radu Tudor preia o expresie folosită de Mircea Badea în ultima perioadă: "curve virgine", tocmai pentru a reliefa scandalurile uriașe din ultima perioadă.

"Toate scandalurile uriase ce au izbucnit in ultimele trei luni demonstreaza un fapt limpede ca lumina zilei : prostitutia politica permanenta a varfurilor regimului Basescu.

Nume importante au prestat pe multi bani negri servicii care astazi devoalate starnesc stupoarea celor mai pudici.
Smecherii, interventii, bani la sacosa, aranjamente murdare, folosirea institutiilor de forta in protectia mafiei, batjocorirea permanenta a elementelor principale din statul de drept pe care au pretins in mod mincinos ca-l apara.

Citește și: Radu Tudor, după ce DNA a cerut arestarea lui Adriean Videanu: Nu mi se pare în regulă

Mircea Badea are o expresie dura dar foarte valabila zilele acestea : curvele virgine. Adica acele prostituate si prostituati care pentru bani au transformat politica romaneasca intr-o centura ce geme de preacurvie. Si care azi incearca sa prosteasca lumea cu abureala abstinentei si moralitatii. Spunand ca altii au fost de vina, ei au participat doar asa, pentru ca era lumina stinsa...

Toate marturiile femeilor si barbatilor care ne spun azi cat au furat, cat au traficat, cat au intervenit, cat au abuzat confirma din plin cele afirmate. Monetarul acestor actiuni se apropie de un miliard de euro.

Curvelor masculine si feminine, voi asta ati facut toata viata! V-ati urmat vocatia. Doar pretul a fost diferit. Iar banii luati pentru prestatie din bugetul de stat.
Bravo Basescu! Vei ramane in istorie ca "o codoasa batrina de la intrarea in bordelul politicii romanesti", cum spunea odinioara o fosta mare speranta a Romaniei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel