Radu Tudor, predicție neagră pentru Traian Băsescu: ”Nu poate avea altă soartă decât închisoare cu executare”

Radu Tudor a făcut miercuri seară o predicție sumbră pentru Traian Băsescu. Jurnalistul a opinat că, în urma denunțului făcut de Dorin Cocoș la DNA, fostul președinte ”nu poate avea altă soartă decât închisoare cu executare”.

„Cert este că, după denunțul lui Gabriel Sandu și după afirmațiile explozive făcute de Elena Udrea, acest al treilea denunț important îl trimite pe Traian Băsescu direct în miezul problemei penale, pentru că Dorin Cocoș spune ce spunea și Gabriel Sandu, că a venit cu bani cash, sume foarte mari, la sediul Partidului Democrat Liberal, care i-a făcut campania prezidențială lui Traian Băsescu în 2009. Deci este a treia sursă care confirmă că în momente politice importante și în interiorul regimului Băsescu se cărau diferite sacoșe de cash.

Citește și: Dorin Cocoș, denunț DNA. : Câți bani din șpaga Microsoft a dat la PDL

Udrea spune că o sacoșă de bani s-a dus la Sebastian Ghiță, că așa a zis Coldea. Cocoș spune că s-a dus cu o sacoșă mare de cash la sediul PDL. Gabriel Sandu spune, la rândul lui, că el a plătit două milioane de euro pentru scrisorile lui Traian Băsescu din campania prezidențială din 2009. Dacă le punem pe toate aste pe o tablă, veți vedea că implicarea și responsabilitatea penală a lui Traian Băsescu este imposibil de evitat. Oamenii aceștia, intenționat sau nu, descriu un mecanism de politică și crimă organizată care a funcționat și pe baza cărora au fost câștigate niște alegeri. 

Dacă Direcția Națională Anticorupție, în trecut, a trimis politicieni în fața instanței și a cerut ani grei de închisoare pentru ei, și a obținut pentru Adrian Năstase, eu personal, e prima oară când afirm lucrul ăsta, eu personal cred că după denunțul lui Gabriel Sandu, după denunțul Elenei Udrea și după denunțul lui Dorin Cocoș, Traian Băsescu nu poate avea altă soartă decât închisoare cu executare. Și mă bazez în asta pe practica Direcției Naționale Anticorupție”, a comentat Radu Tudor în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3

Vezi și: Dana Grecu, șocată în propria emisiune de anunțul unui deputat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel