Radu Tudor: Monica Macovei, procuror-anchetator la mineriada din iunie 1990

Radu Tudor a publicat pe blogul personal câteva documente din care reiese faptul că europarlamentarul Monica Macovei a fost procuror anchetator la Măgurele, în timpul Mineriadei din iunie 1990. 

"Am vorbit de-a lungul timpului despre trecutul de procuror comunist al Monicăi Macovei, astăzi autodefinită drept mare anticomunistă.

Am spus și faptul că Macovei a fost procuror anchetator la mineriada din Iunie 1990, momentul producerii unor imense abuzuri asupra unor oameni nevinovați din partea autorităților din acea vreme.

Informațiile, din dosarul fostului ministru de interne Mihai Chițac, sunt explozive. Din document reiese că Macovei a fost în unitatea ororilor de la Măgurele, unde autoritățile au dus cu forța, în stare de arest, sute de protestatari din Piața Universității. Mai mult decît acest fapt grav, procurorul Macovei spunea că la Măgurele totul era bun și frumos, deși mărturiile celor bătuți și amenințați sunt numeroase și impresionante.

Citește și: Monica Macovei, proces pentru DEFĂIMAREA României. Ciuvică: "Ar fi util"

Trecutul procurorului Macovei demonstrează că anticomunismul ei este o parodie, o glumă proastă și o minciună grosolană. Comunismul s-a clădit și s-a bazat în abuzul său pe oameni ca Macovei. Iar participarea sa la mineriada din Iunie 1990 ca procuror anchetator desființează orice legitimitate de așa zis politician "de dreapta", mare luptător împotriva corupției (adversarilor lui Băsescu)", a scris jurnalistul Radu Tudor, pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel