Radu Tudor, în direct: Mărturie cutremurătoare. Strigător la cer să vezi așa ceva!

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor și-a exprimat revolta, în timpul emisiunii din această seară, după dezvăluirile Antenei 3, în ceea ce-l privește pe Augustin Lazăr.

"În perioada când era procuror, în vremea comunismului, la închisoarea Aiud - cu o rezonanţă specială în perioada închisorilor comuniste - Augustin Lazăr a refuzat, de două ori, eliberarea condiţionată a unui dizident anticomunist, care făcuse nişte gesturi curajoase împotriva sistemului şi care era torturat.

Am văzut, aseară, mărturia din episodul excepţionalului serial "Memorialul Durerii". Mă întreb câţi din cetăţenii acestei ţări au mai trecut prin astfel de momente, înainte de '89 şi astăzi, după 30 de ani, încă îşi mai văd anchetatorii prin diverse funcţii. Trebuie să fie absolut revoltător! Trebuie să fie strigător la cer să vezi aşa ceva, după 30 de ani", a spus Radu Tudor, în timpul emisiunii Punctul de Întâlnire, pe care o prezintă la Antena 3.

Vezi și: Piersic, despre cum a ajuns Mărgelatu să "scuipe" semințe. Chinezii, eroare la dublarea filmului: Ne-a făcut pulbere. Atât de tare râdeam..

 Dăncilă și Tăriceanu, ședință de urgență în biroul lui Dragnea. Ce pregătește liderul PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel