Radu Tudor: Dragnea se întreabă pe el însuși de ce nu modifică legile justiției

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor comentează pe blogul personal declarațiile liderului PSD, Liviu Dragnea referitoare la deciziile CCR privind mai multe articole din Codurile penale.

„Într-o societate dominată de frică și lașitatea majorității politicienilor, unul dintre șefii Parlamentului se întreabă singur de ce nu modifică instituția pe care o conduce Codul Penal, potrivit cererilor Curții Constituționale. Zice ca asteapta nu stiu ce initiativa de la Guvern. Din cate am citit eu in Constitutie, Parlamentul se numeste puterea legislativa”, mai notează Radu Tudor pe blog.

Realizatorul tv face referire la o declarație a lui Liviu Dragnea.

Întrebat ce se întâmplă cu punerea în acord a legislaţiei cu deciziile CCR, în condiţiile în care Curtea Constituţională a emis joi o decizie legată de neglijenţa în serviciu, Dragnea a răspuns: "Ce se întâmplă cu Codurile penale? Aceasta e întrebarea mare, pentru că din ce în ce mai multe articole sunt declarate neconstituţionale. Sunt enorm de multe. Asta înseamnă că atunci când s-au elaborat, s-au elaborat în mod superficial sau nu ştiu ce să spun". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel